slider7
slider4
slider1
slider2
slider3
slider5
slider6
slider8
previous arrow
next arrow

 

Доц. д-р адвокат Петър Илиев, LL.M., Ph.D. (J.D.), Почетен консул

 

ПРЕСТИЖНИ ОТЛИЧИЯ И НАГРАДИ В АДВОКАТСКАТА ПРОФЕСИЯ

 

• Адвокат на годината

Доц. д-р адвокат Петър Илиев е Лауреат на престижното отличие „Адвокат на годината“, което е най-авторитетната награда и най-високото признание в адвокатската професия в България. Отличието за най-добър адвокат на годината е връчено на адвокат Петър Илиев от проф. д-р Огнян Герджиков – бивш министър-председател на Република България и председател на Народното събрание, професор по гражданско и търговско право и председател на професионалното юридическо жури на Националните награди за правосъдие, подкрепени от Международния адвокатски съюз и адвокатските колегии от цялата страна. Официалната церемония по награждаването му е удостоена с присъствието на изтъкнати съдии, прокурори, членове на Конституционния съд, адвокатски кантори, адвокати, нотариуси, синдици, медиатори, професори, университетски преподаватели по правни науки, учени, държавни институции, медии и журналисти. 

 

• Адвокатска кантора на годината

Доц. д-р адвокат Петър Илиев e учредител и управител (управляващ съдружник) на Адвокатско дружество „Илиев и Партньoри”. Адвокатско дружество „Илиев и Партньoри” е носител на авторитетното отличие „Адвокатска кантора на годината“, което е най-престижната награда и най-високото признание за водеща адвокатска кантора в България. Отличието за най-добра адвокатска кантора на годината е връчено на Адвокатско дружество „Илиев и Партньoри” на Националните награди за правосъдие, подкрепени от Международния адвокатски съюз и адвокатските колегии от цялата странa.

 

• Адвокат Филантроп на годината

Управляващият съдружник Доц. д-р адвокат Петър Илиев е Лауреат на престижното отличие „Адвокат Филантроп на годината“, което му е връчено като високо признание за неговата благотворителна и човеколюбива дейност в подкрепа на благородни каузи и благодетелски инициативи. Престижната награда е връчена на адвокат Петър Илиев на Националните награди за правосъдие, подкрепени от Международния адвокатски съюз и адвокатските колегии от цялата страна.

 

X