slider7
slider4
slider1
slider2
slider3
slider5
slider6
slider8
previous arrow
next arrow

 

Доц. д-р адвокат Петър Илиев, LL.M., Ph.D. (J.D.), Почетен консул

 

УЧАСТИЯ В НАУЧНИ И ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ПРОЕКТИ

 

• Ръководител на международен изследователски проект „Правни 

модели за подобряване на процедурите за възлагане на обществените поръчки“, подкрепен от Канадско-българската търговска камара (2017 г.).

 

Ръководител на международен изследвателски проект „Правни инструменти за защита на инвестиционната дейност“, подкрепен от Канадско-българската търговска камара (2017 г.).

 

Ръководител на международен изследователски проект „Гаранции за еднакви правни условия за стопанска дейност и върховенство на правото“, подкрепен от Канадско-българската търговска камара (2017 г.).

 

Академичен наставник на групата по правни изследвания на Националната Асоциация на Студентите Юристи „ЕЛСА България“ – българският клон на Европейската Асоциация на Студентите Юристи „ЕЛСА Интернешънъл“ по научен проект по темата „Свобода на словото: защита на журналистическите източници”, подкрепен от Съвета на Европа (2015 г. – 2016 г.).

 

Ръководител на международен изследователски проект „Модели и добри практики в сферата на публично-частните партньорства“, подкрепен от Канадско-българската търговска камара (2016 г.).

 

Ръководител на мендународен изследвателски проект „Подобряване на нормотворческите дейности на държавните органи в сферата на регулиране на бизнеса”, подкрепен от Канадско-българската търговска камара (2015 г.).

 

Ръководител на международен изследователски проект „Устойчиви правни модели за подобряване на организацията и дейността на държавните регулатори“, подкрепен от Канадско-българската търговска камара (2014 г.).

 

Член на научния колектив във факултетски научно-изследователски проект „Конституционноправна защита на основните права и свободи”, подкрепен от Софийския Университет „Свети Климент Охридски“  (2012 г.).

 

Член на научния колектив във факултетски научно-изследователски проект: Национални и европейски измерения на съвременния конституционализъм”,  подкрепен от Софийския Университет „Свети Климент Охридски“ (2009 г.).

 

Член на научния колектив във факултетски научно-изследователски проект: 130 години български конституционализъм – проблеми и тенденции”, подкрепен от Софийския Университет „Свети Климент Охридски“ (2008 г.).

 

X